Een verlichte eyecatcher..

Een verlichte eyecatcher..

MSD in Haarlem is rondom het bedrijfspand voorzien van nieuwe, opvallende, deels verlichte bewegwijzering. Geheel in MSD huisstijl!
Wayfinding

MSD staat bekend als het grootste geneesmiddelenbedrijf van Nederland. Ze bieden innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen én dieren. De vestiging in Haarlem is rondom het bedrijfspand voorzien van nieuwe, opvallende bewegwijzering. Geheel in MSD huisstijl en deels verlicht!

De 12 Bestaande zuilen zijn aan beide zijden voorzien vaneen paneel met nieuwe print. De zuilen wijzen bezoekers de weg, maar maken ook reclame! Het logo komt terug op iedere communicatie uiting. Ook zijn de zijkanten meegenomen en beplakt met Turquoise folie, een van de huisstijl kleuren. Door de huisstijl in alle bewegwijzering terug te laten komen wordt de alles één geheel. En dat zorgt weer voor meer herkenning en overzichtelijkheid. Zo komen bezoekers zo snel mogelijk van A naar B, en onthouden ze jouw bedrijfsnaam.

MSD verlichte reclame & bewegwijzering zuil - FDS
Bewegwijzeringzuilen: compleet te personaliseren en dus een goed reclamemiddel!

Een blikvanger bij de entree

De locatie is niet te missen door de gigantische verlichte zuil bij de entree. Deze lichtbak is voorzien van een uitgefreesd logo, met daarachter licht doorlatende platen in huisstijlkleuren. En dat aan beide kanten. De zuil is voorzien van tientallen led-lampjes zodat deze straalt in het donker! Lichtreclame is een super effectief middel om de hele dag en nacht door te stralen. Je trekt de aandacht en houdt deze ook even vast. Of men nu wil of niet, het oog trekt er naar toe. Zeker weten.

Van ontwerp & productie tot montage op locatie: wij kunnen het!

Een nieuw jasje

Ook de gevel van een garage is gelijk voorzien van nieuwe panelen. FDS staat garant voor 100% kwaliteit voor wat we leveren. Het is ook mogelijk om het onderhoud van jouw gevelreclame bij ons uit te besteden. Handig, één partner die alles kan!

Wayfinding? Niet zoeken, maar gevonden worden!

Zoekt en gij zult vinden. Maar is het niet veel fijner wanneer we niet hoeven te zoeken en de weg ons wordt gewezen? Wayfinding, of bewegwijzering of signage. Het geeft een duidelijke route voor je bezoekers. Snel en veilig van A naar B. Daar gaat het om. Maar het kan zoveel meer zijn. De bewegwijzering in je pand kun je inzetten als extra reclame-uiting, maar laat het ook een beleving zijn voor diegene die je pand bezoeken. Kortom geef je visitekaartje af met je bewegwijzering! Je krijgt tenslotte maar één kans voor die eerste verpletterende indruk.

FDS Signmakers is dé specialist als het gaat om wayfinding. Met twintig jaar ervaring in de branche is onze kennis en kunde groot. We weten waar we het over hebben en geven je daardoor altijd het juiste advies. Maatwerk is wat we leveren, kwaliteit staat bij ons voorop. Schroom niet, neem contact op en stel je vragen! ;-) 

In samenwerking met:

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: