Een waar pronkstuk

Een waar pronkstuk

“Een enorme aanwinst”
Interieur Signing

De balie. Vaak de eerste kennismaking van een bezoeker met je bedrijf. De balie moet in de eerste plaats dan ook herkenbaar zijn als balie. Als dé plek waar men zich meldt en meer informatie kan vragen. Maar een balie kent nog meer functies.

Zo geef je met je balie een visitekaartje af. Het laat zien wie bent. Door je logo (en huisstijl) er op te zetten, maar ook door de werkwijze van de receptioniste. De balie heeft vaak een centrale rol in het bedrijf. Alles en iedereen komt er tenslotte langs, elke dag opnieuw.

Pronkstuk
De balie van internationaal content productiebedrijf FCCE was aan vernieuwing toe en is een waar pronkstuk geworden. “Een enorme aanwinst,” aldus het trotse Amsterdamse bedrijf.

Uit het houten framework zijn de letters van het logo gefreesd en vervangen door kunststof letters gefreesd met onze eigen #zundg3. De letters zijn vervolgens afgewerkt met blauwe folie. Achter de letters doet de LED verlichting haar werkt. Een plaatje is het.

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: