Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gevel en terrein

Eenheid in uitstraling

Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant is te zien dat ze onderdeel zijn van…

Samenwerken in sport. Het is de slogan en het doel van Alkmaar Sport. Samenwerken in sport, samenwerken voor de sporters, daar gaat het om. Zorgen dat zoveel mogelijk mensen in de regio gaan sporten en bewegen en hier plezier aan beleven.

Om dit te realiseren beheert, exploiteert en onderhoudt het bedrijf diverse sportaccommodaties en sportvelden waar een keur aan sporten beoefend kunnen worden. Eén ding hebben ze echter gemeen. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant is te zien dat ze onderdeel zijn van… Juist, Alkmaar Sport.


Zichtbaar en herkenbaar
Recent zijn er in Sportpaleis Alkmaar door ons allerlei huisstijldragers geplaatst in een geheel nieuw ontwikkelde look & feel. Deze zijn niet alleen ingezet als huisstijl dragers, maar vormen ook enorme sfeermakers in het Sportpaleis. Zo zijn er deuren beplakt, wegwijsbebording bij kleedkamers en toiletten aangebracht, sponsorborden gemaakt en bevestigd en raamstickers geplakt.  

Daarnaast hebben we op weerskanten van ijsbaan De Meent, twee grote doeken gemonteerd in een nieuw type frame. En als klap op de vuurpijl mochten we de gevelbeplating met de nieuwe naam op het sportcomplex in Alkmaar bevestigen : ‘De Meent Bauerfeind’.

Van heinde en verre te zien. Ons vak is niet alleen leuk, het werkt!

Gevel en terrein

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media