Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wayfinding

Eenvoudig parkeren met je kenteken

Nieuwe parkeersystemen voor de stad Gent.

Teamwork, daar houden we van. Het beste in jezelf en je partner naar boven halen, daar gaat het om. Zo mogen we in opdracht van onze partner Scheidt & Bachmann Parkeersystemen een flinke bijdrage leveren aan een nieuw parkeersysteem in de stadsparkings van de Belgische stad Gent.

We dachten mee, ontwikkelden, produceerden en plaatsten reeds de eerste van de maatwerk zuilen met digitaal display, veiligheidshekken en een lichtbak bij de entree voorzien van een telsysteem.

Parking Reep werkt vanaf nu met nummerplaatherkenning bij de in- en uitgang. Hoe dat werkt? Je rijdt de parking in, het nummerbord wordt gescand, de slagboom gaat open en je parkeert de auto. Bij het weggaan tik je het kenteken in bij de betaalautomaat, je betaalt de parkeertijd en je kunt uitrijden. Bij de uitgang wordt je nummerplaat opnieuw gescand en (als je betaald hebt) de slagboom gaat vanzelf open.

Bijkomend (zeer groot) pluspunt voor de garages zelf is dat de zuilen zijn voorzien van ‘digital signage’. Het zijn namelijk digitale schermen waar (vanaf afstand) extra informatie zoals de parkeertarieven of bijvoorbeeld reclame op geplaatst kan worden. Daar is weer die klassieke win-win ;)

Op naar de volgende parkeergarages. We kijken er naar uit. Het is het ritje over de grens meer dan waard!

De ingang van Parkeergarage Reep in het centrum van Gent. Op de foto het digitale display en de lichtbak bij de entree voorzien van een telsysteem.
Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media