Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interieur Signing

Enter the jungle..

Tropische raambestickering voor Zwembad de Wiel

Hoe breng je tropical vibes in het interieur van een zwembad? Zo dus! FDS Signmakers heeft het zwembad de Wiel in Schagen een toffe update gegeven met deze tropische raambestickering. Het gehele zwembad wordt gerenoveerd tot een tropisch zwemparadijs. De raambestickering zit er alvast in, en zet zeker de toon voor de nieuwe sfeer!

Wel naar buiten. Niet naar binnen.

De raambestickering is naast mooi ook praktisch: de ramen zijn voorzien van zonwerende folie. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur wordt gereguleerd. Ook zorgt de spiegeling in de folie ervoor dat je niet van buiten naar binnen kan kijken.

FDS Signmakers: De Printerieurexpert van Nederland!

Wij hebben alles in huis. Van ontwerp & productie tot montage bij jou op locatie. Wel zo makkelijk. Dus, waar wacht je nog op? ;-)

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media