Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Carwrapping

Extreme Carwrapping

Supercoole Chevrolet Suburban

Deze Chevrolet Suburban kan er weer jaren tegenaan door deze gave Carwrap! Het gehele voertuig is gewrapt met Avery Dennison Supreme Wrapping Film in de kleur Satin Pearl White. Deze wrapfolie geeft de auto een customized touch zonder dat zijn klassieke uitstraling verloren gaat. Wat een parel van een auto!

Goede voorbereiding

Voor dat de auto is gewrapt zijn de bumpers en handgrepen gedemonteerd. Dit voor de optimale kwaliteit van applicatie. Vervolgens wordt de oppervlakte aandachtig gereinigd voor de optimale hechting en het beste resultaat.

De final touch

Om het stoere karakter van de auto extra te benadrukken zijn de achterlichten getint! Dit wordt ook wel een smoked look genoemd. Hiervoor maken wij gebruik van een semi-transparante zwarte folie.

Carwrapping? Dat is vakwerk!

Kan jouw auto een upgrade gebruiken? Neem contact op met FDS Signmakers; dé signexpert van Noord-Holland! Wij werken uitsluitend met hoogwaardige folie en zijn gecertificeerd Avery Specialist.

Carwrapping

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media