Rebranding Kloosterboer locaties naar Lineage Logistics

Rebranding Kloosterboer locaties naar Lineage Logistics

FDS verzorgde de complete rebranding van vier mega Kloosterboer locaties!
Gevel en terrein Signing

Een nieuwe huisstijl door overname? Vries- en koelhuizenuitbater Kloosterboer wisselt haar naam in voor Lineage Logistics. De nieuwe bedrijfsnaam, logo én huisstijl wordt doorgevoerd op alle bestaande signing. Een omvangrijk project over 11 locaties in vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en zelfs Canada en Zuid-Afrika. FDS signed de komende weken de eerste 4 locaties in Nederland. Van XL gevelsigning en bewegwijzering tot wagenparkbestickering!

Huisstijl rebranding? Een omvangrijk project! Wel zo fijn dan; een partner met alles onder één dak

XL Dibond gevelsigning

Iedere vestiging beschikt over extreem grote gevelsigning. Tot wel 15 meter brede logo's krijgen een prominente plek op de gevel. Uitdagingen op grote hoogte welke wij zeker niet uit de weg gaan ;-) De logo's worden gemaakt van aluminium sandwichpaneel met fullcolor print.  In totaal wordt er 997 vierkante meter plaatmateriaal gebruikt voor deze strakke freesletters. Bijna 1000 meter!

Doosletters: 3D verlichte logo's

Lichtreclame en gevelreclame op je pand? Slimme zet. Je krijgt immers maar één kans voor die eerste, verpletterende indruk. Ook voor voorbijgangers in het donker geldt dit! En daarom hebben verschillende locaties gekozen voor verlichte gevelsigning. Mega aluminium doosletters stralen bezoekers tegemoet.

Van A naar B: eenheid in bewegwijzering

Eenheid in uitstraling. Dat is waar het om draait als het om het communiceren van je huisstijl gaat. Je wordt herkend, en het staat bovendien professioneel. Win-win dus! Zet je bewegwijzering dan ook in als middel om bezoekers de weg te wijzen én je huisstijl uit te dragen. De gehele bewegwijzering, van parkeerbord tot informatiezuil, is gerebrand.

Signing van A tot Z

Naast de nieuwe gevelsigning en bewegwijzering worden ook de bestickeringen op voertuigen van deze 4 vestigingen door ons verzorgd. Herkenning, herhaling, herinnering, (her)beleving. Daar gaat het om bij het doorvoeren van een huisstijl. Voor ons zijn dit geweldig mooie signopdrachten. Van begin tot het einde teamwork leveren, daar zijn we goed in!

Huisstijl Rebranding ? FDS Signmakers!

Stel: je krijgt een nieuwe bedrijfsnaam. Grote kans dat je een hoop hebt aan te passen. Van je website en drukwerk tot het doorgeven van je contactgegevens bij relaties. Maar ook je bestickerde wagenpark en allerlei uitingen in en rondom je bedrijfspand; alle plekken waar je huisstijl op staat passeren de revue. Neem bijvoorbeeld de bestaande blikvanger op je gevel. Hoe kun je hier slim mee om gaan? Rekening houden met vormen, en bepaalde onderdelen misschien hergebruiken? Een hoop denkwerk betreft uitstraling en materiaal. Beginnen je hersenen al te kraken? ;-)

Ook toe aan een rebranding? Of net een bedrijf begonnen en op zoek naar een logo en passende uitingen? We denken graag met je mee! Vul het contactformulier in of neem direct contact op met onze specialisten!

In samenwerking met:

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: