Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gevelreclame-en-Lichtreclame

Flink opvallen geblazen

Een eerste indruk, goed zichtbaar van ver én een professionele uitstraling

Een eerste indruk, goed zichtbaar van ver en een professionele uitstraling. We hebben het over gevelreclame. We hebben het over flink opvallen geblazen.

En dat doet dit doek van 14 bij 20 meter zeker. Nadat we een buizenframe hebben gemaakt, hebben onze monteurs het geveldoek bevestigd op een leegstaand fabriekspand in Wormerveer.

Op het voormalig fabriekscomplex uit 1930, worden 180 woningen aan het water gerealiseerd.  ´Brokking aan de Zaan´ heet het project dat volgende week zaterdag start met de verkoop van de eerste fase en dat bouwbedrijf de Nijs gaat realiseren in samenwerking met HVMS Makelaardij. En dat? Dat is nu van heinde en verre te zien.

Gevelreclame-en-Lichtreclame

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media