Follow the fleet...

Follow the fleet...

Vorig jaar startte FDS met het vernieuwen van de gehele fleet (lees: wagenpark) met de nieuwe huisstijl van Stad Alkmaar. En dat is nog steeds in volle gang.
Voertuigen Signing

Stad Alkmaar & FDS Signmakers. Al 5 jaar lang een fijne samenwerking. Na deze 5 jaar kunnen wij zeggen dat er geen type voertuig is die niet langs onze plakkers is gegaan. Van bakwagens tot bestelbussen. Vorig jaar startte FDS met het vernieuwen van de gehele fleet (lees: wagenpark) met de nieuwe huisstijl van Stad Alkmaar. En dat is nog steeds in volle gang.

Belettering & wrapping

Het beplakken van je wagenpark met jouw logo, en bedrijfsnaam vergroot natuurlijk je naamsbekendheid. Wil je echter nóg meer opvallen is een (gedeeltelijke) carwrap de oplossing. Of je nou de complete auto beplakt met een gave folie of juist kleuraccenten aanbrengt door bepaalde vlakken te wrappen. En dat laatste is precies wat we voor Stad Alkmaar hebben gedaan. De herkenbare vormen en kleuren uit de huisstijl zijn doorgevoerd op de signing van de voertuigen door delen van het voertuig te wrappen. Zowel de vormen van het logo als de huisstijlkleuren komen terug. Het zit hem in de mix, dat zeker.

Fleetmarking

Reclamemaken met je wagenpark is een slimme zet. Immers: je bedrijfsauto wordt per maand wel 160.000 keer gezien. 160.000 keer! Wanneer je het gehele wagenpark voorziet van dezelfde huisstijl, noemen we dat fleetmarking. Fleetmarking maakt van al jouw bedrijfsauto’s één visitekaartje en is bovendien prachtig om te zien. En wat nog mooier is: de kracht van herhaling doet zijn werk. Hoe vaker we iets zien, hoe beter we het onthouden. Logisch dat wagenparkreclame de meest succesvolle vorm van bedrijfsreclame is.

Nuchtere Noord-Hollanders

Jaap Schuurman, directeur van Stad Alkmaar, is net als ons blij met de samenwerking. “Er is een klik. De lijnen zijn kort, de communicatie verloopt snel en soepel en de duidelijke afspraken die we maken worden nagekomen. We delen de nuchtere Noord-Hollandse mentaliteit en dat maakt de samenwerking erg prettig.”

Autoreclame voor jouw wagenpark? FDS Signmakers!

FDS Signmakers beschikt over een groot team aan deskundigen. We nemen graag alles voor je uit handen: Van ontwerp, productie en montage bij jou op locatie of in onze hal tot schade herstel en het verwijderen van de reclame. Ook werken wij samen met leasemaatschappijen en dealers.

De gehele fleet in één keer? Geen probleem! Wij zijn nauwkeurig en precies maar snappen ook dat een wagen niet lang gemist kan worden. Stilstand is achteruitgang. Een wagenpark dient dan ook altijd zo snel mogelijk aangepakt te worden. Ook voor de montage geldt dit: voertuigen moeten zo snel mogelijk de weg weer op. Daarom is ons machinepark aangepast op het bestickeren van een heel wagenpark. We snijden nauwkeurig, maar snel een serie folie. Bovendien kunnen wij verschillende snijtechnieken tegelijkertijd uitvoeren. Handig wanneer een wagenpark uit verschillende typen wagens bestaat.

Benieuwd naar een vrijblijvend ontwerp van jouw huisstijl op een rijdende reclamezuil? Contact onze adviseurs!

DOWNLOAD DE BROCHURE

In samenwerking met:

Stad Alkmaar

"We delen de nuchtere Noord-Hollandse mentaliteit."

Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: