Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interieur

Geen behang, maar platen op de muur

Voor net dat tintje extra

Bij GGZ zijn de gangen een stuk minder suf en saai. Sinds kort hangen er prachtig geprinte platen op de muren. Ze geven kleur en sfeer aan de lange galerijen.

Onze studio tekende voor de ontwerpen en het productieteam voor de uitvoering. De platen zijn gemaakt van Dibond, een plaat opgebouwd uit twee aluminium buitenlagen met daar tussenin een polyethyleen kernlaag. De beelden zijn er direct op geprint.

Waarom je hiervoor zou kiezen en niet gewoon een behangetje op de muren zou knallen? Omdat de muur wellicht niet helemaal vlak is bijvoorbeeld. Maar ook omdat dergelijke platen net even anders zijn. De gangen krijgen zo net dat tintje extra.


Meer weten? Schroom niet en vraag het ons!

Interieur

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media