Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Autobelettering

Gemiste kans

Reclame maken was nog nooit zo simpel

Een nieuwbouwwijk in aanbouw. Er wordt al weken hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Een prestige project waar de bouwers hun vakmanschap laten zien. Maar wie zijn de bouwers? Voor de ingang van het bouwterrein staan vier bestelwagens zonder naam of logo. Een gemiste kans. Hoe kom ik er nu achter wie ik kan benaderen voor een volgend project?

Reclame maken doe je zo
Waarom een (bedrijfs)wagen voorzien van stickers? Omdat het de meest eenvoudige wijze van reclame maken is. Simpel dus. Je wordt gezien en herkend. Waar je ook bent, waar je ook rijdt en waar je ook geparkeerd staat. Steeds weer opnieuw. Onderzoek wijst het uit :een (bedrijfs)auto wordt gemiddeld 160.000 keer per maand gezien.160.000 keer!

Een (bedrijfs)auto zonder bestickering? Met recht een gemiste kans!


Autobelettering

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media