Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gevel en terrein

Gevelreclame & Indoor signing UP Carwash

Indoor Carwash Alkmaar wordt UP Carwash

Van idee naar realisatie

Het visueel ontwerp van de nieuwe signing is ontwikkeld door Monostatic. Om de signing en het concept extra mooi tot zijn recht te laten komen, zijn de gevelwanden voorzien de juiste huisstijlkleuren. En toen was het de beurt van onze signmakers om het idee te realiseren. Met het bijpassende technisch ontwerp, ons sign-machinepark, meters lange panelen en folie zijn alle sign elementen geproduceerd. Onze brachten deze tot leven op locatie.

XL signing

De sterke uitstraling van de huisstijl maakt dit project natuurlijk opvallend. Maar wat écht opvallend is, is de grootte van de reclamepanelen en gevelteksten. Neem bijvoorbeeld het ronde logo van UP Carwash. Deze heeft een diameter van 5,5 meter en is gemaakt uit 4 losse delen. En dan nog maar te spreken over de letters UP: 10 x 5,5 meter! De gigantische panelen zorgen ervoor dat de carwash een echte eyecatcher in het bedrijventerrein is!

“De XL formaten vormen en letters, de knallende kleuren en het geheel maken dit écht een project waarvan het bloed van een signmaker harder gaat stromen.

Muurfolie voor ludieke signing

Een logo op verschillende ondergronden aangebracht met het effect dat het er op gestempeld is. Dat is het gewenste, ludieke effect van deze wallsign. Het logo is aangebracht met muurfolie, wat met warmte op vrijwel iedere oppervlakte hecht. Specialistisch en precies werk, wat veel tijd en liefde nodig heeft. Mooi is het wel. Dat zeker. ;-)

Vestiging UP Carwash Castricum

Na opening van UP Carwash Alkmaar volgde de vestiging Castricum. De mogelijke huisstijldragers zijn omgezet in de nieuwe look en feel van UP. Zelfs de bestaande wasboog is gewrapt in in de huisstijl kleuren! Alle andere gekozen signing:

  • Wandpanelen met bestickering
  • Informatieborden
  • 3D-gevelpanelen
  • Spandoeken
  • Welkomstbord in frame
  • Spandoeken
Een stevige, strakke blikvanger! 

FDS: Dé Signexpert van Noord-Holland!

Wil jij opvallen met jouw bedrijf? Dan ben je bij FDS Signmakers aan het juiste adres. Wij zijn meer dan reclamemakers. Met onze producten creëren wij een beleving. Van een full color print tot jouw logo verlicht op de gevel. Er is zo veel mogelijk, we denken graag met je mee!

Van technisch DTP tot eindresultaat: dit project is door het hele bedrijf gegaan, waar iedereen een steentje heeft bijgedragen. En om dat dan te zien samenkomen op locatie, dat is super gaaf.””

Met de bedrijfsbussen bestickerd is de signing voor UP Carwash compleet!

Gevel en terrein

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media