Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gevelreclame-en-Lichtreclame

Gevelsigning op grote hoogte

Dronevideo tijdens "Golden hour"

Voor MEE & de Wering hebben onze signmakers nieuwe gevelreclame gemaakt! Op de gevel zijn doosletters gemonteerd. Doosletters zijn 3D letters of logo’s die van verlichting kunnen worden voorzien. Ze worden ook wel boxletters genoemd en zijn leverbaar in allerlei profielsoorten. Alles is mogelijk; elk lettertype en vorm of logo is te maken!

Stralend verlicht

Om de gevel ook ’s nachts te laten opvallen zijn de letters direct verlicht. Lichtreclame is een super effectief middel om op te vallen vanaf de weg. Je trekt de aandacht en houdt deze ook even vast. Of men nu wil of niet, het oog trekt er naar toe. Zeker weten.

gevelreclame verlichte doosletters gevelsigning
De doosletters zijn direct verlicht en geven een 3D-effect aan de gevel

Bekijk de video!

Deze dronebeelden laten het eindresultaat zien. Een plaatje, vind je niet?

Free-D-Sign: dé in- & outdoor Signexpert van Noord-Holland!

Is jouw gevel toe aan een update? Zorg voor de onvergetelijke eerste indruk door de juiste gevelreclame. Met meer dan 20 jaar ervaring in de signbranche weten wij wat mogelijk is en kunnen wij jouw bedrijf voorzien van opvallende reclame. Op welke plek dan ook. Vraag een offerte aan via het contactformulier of stuur ons een mail. We reageren snel, altijd!

Gevelreclame-en-Lichtreclame

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media