Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Raamstickers

Glasdeco signing om #zen van te worden..

Deze bestickering maakt reclame en creëert privacy!

Toen Movements Yoga een historisch pand in Haarlem ontdekte was er geen weg meer terug. Dé hot yoga studio uit Amsterdam opent een tweede vestiging in Haarlem. En wie door de Haarlemse Kruisweg loopt of rijdt kan er niet omheen; deze kleurrijke raambestickering. Een echte blikvanger gemaakt van hoogwaardige raamfolie. Én met diverse functionaliteiten.

Glasdeco

Als je voor privacy, sfeer en veiligheid voor gebruikers wilt zorgen, biedt Glasdeco een mooi palet functionele en stijlvolle oplossingen voor alle soorten glasdecoratie. Deze functionaliteiten bereiken wij door verschillende printtechnieken toe te passen. Bij deze opdracht is gebruik gemaakt van een extra witte laag inkt achter een full color print. Het effect hiervan? Vanaf buiten: een verhoogde kleurintensiteit wat de afbeeldingen eruit laat springen. Vanuit binnen? Een witte gloed zonder doorkijk wat privacy creëert zonder dat al het licht verloren gaat.

Slimme signing

Voor de snelle schakelaar is de entree voorzien van extra signing. Naast het logo is namelijk ook een call to action toegevoegd waarmee geïnteresseerden zich direct kunnen inschrijven via aan QR-code. Win-win dus!

Lintec raamdecoratie

Lintec is een duurzaam en sterk materiaal wat met nieuwetechnieken van onze Agfa printer kan worden voorzien van prachtige prints. Het creëren van een 3D-effect, delen transparant / licht doorlatend maken of verloop printen behoren tot de vele mogelijkheden. Er is zo veel mogelijk! En omdat een visueel en voelbaar product meer spreekt dan 1000 woorden, hebben wij een samplekit ontwikkeld. Neem contact met ons op voor een exemplaar!

Gratis samplekit aanvragen 

Raamstickers

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media