Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interieur

Hallo 2019!

Goede aankleding van een event is een must.

Eén daarvan is de aankleding. Want hoe goed de inhoud ook is, het oog wil ook wat. En dat snappen ze bij hét jaarlijkse netwerkevent in Alkmaar, Hallo2019!, maar al te goed.

Voor het zevende achtereenvolgende jaar tekende Free-D-Sign met veel plezier voor de aankleding. De ongedwongen, laagdrempelige sfeer van het evenement past bij ons. Bovendien laten we graag aan onze collega ondernemers zien wat we in huis hebben.

Althans we maken ze nieuwsgierig, want wat we maandag 7 januari hebben laten zien is slechts 1% van wat we allemaal doen én kunnen.

In het AFAS-stadion lieten we zien dat we een evenement kunnen aankleden. Zowel buiten als binnen was voor de bezoeker niet te missen dat ze aanwezig waren bij Hallo2019!.

In totaal tekende Free-D-Sign voor 38 banners, een vloersticker, baliesticker, aankleding van het podium, een logo bannier, framedoek en een reclamedoek (3mx7,5m).

Interieur

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media