Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interieur Signing

Het effect van strandprints in zorginstellingen?

Stranddecoratie @ Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk

Life is better on the beach! Het zachte geruis van de zee, de herinnering aan fijne zomerdagen.. Het strand wordt door velen als dé ontspanningsplaats gezien. Geen wonder dat veel zorginstellingen ruimtes laten omtoveren tot strand met wandprints. En zo ook het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Wachtkamers en spreekkamers zijn voorzien van wanddecoratie met fullcolour strandprints.

In samenwerking met Rison Kantoor en Automatisering

Wanddecoratie: met zorg geproduceerd

Wat maakt deze wanddecoratie bijzonder? Allereerst is er gebruik gemaakt van een Pvc-vrij materiaal, wat minder schadelijk is voor het milieu. Ook de levensduur is duurzaam: door een slimme coating wordt deze flink verlengd. Deze coating zorgt ook voor meer handige voordelen welke - zeker in de zorg - van belang zijn:

  • Antimicrobieel;
  • Chemicaliën resistent;
  • Decontamineerbaar (schoon te maken met middel tot max 70% alcoholhoudend)
  • Slijt- en stootvast;
  • Schrobvast klasse 1 conform DIN EN 13300;
  • Vuilafstotend

Geruststelling en geborgenheid door wandprints

Tijdens een ziekenhuisbezoek spelen emoties vaak een grote rol. Spanning, stress, verdriet en soms ook angst passeren de dagelijks de revue. Wanddecoratie kan een belangrijke bijdrage leveren in de beleving. Zo ook deze strandprints. Bezoekers worden onbewust gerust gesteld en halen kracht uit de fijne associaties welke ze bij het strand hebben. De stress vermindert en het bezoek verloopt voorspoedig. Zo krijgt een interieur ineens een sociaal effect.

Het plaatje compleet

Maar er is meer wat je kunt doen om het effect te versterken. Trek je wandprint door op de ramen met fullcolour geprinte raamfolie. Of ruil een standaard systeemplafondtegel in voor een verlichte variant met wolkenprint. Wrap je kastenwand in een beachy printfolie. Of plaats een relaxstoel passende bij de sfeerbeleving. Er is zoveel mogelijk!

Maak de beleving compleet met glasfolie, systeemplafonds, meubels en vloerstickers

Hoe impactvol is het interieur van jouw zorginstelling? Neem eens een kijkje op onze pagina #metzorg;

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media