Hoe gevelreclame wordt gemaakt? Door vakwerk.

Hoe gevelreclame wordt gemaakt? Door vakwerk.

Maak reclame met je gevel en geef je visitekaartje af.
Gevelreclame-en-Lichtreclame
Die ene kans voor die eerste, verpletterende indruk maak je met gevelreclame.

Dat is bekend. Hoe die gevelreclame wordt gemaakt, weet je dat ook? We vertellen het je graag zien aan de hand van een voorbeeld waar we trots op zijn. De nieuwe gevel van ‘Racktime’.

Vakwerk is het, het maken van gevelreclame. Vakwerk dat begint met een ontwerp, of liever gezegd met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de gevel. En daaruit volgt het ontwerp dat onze studio maakt.

Blije gezichten en dus akkoord? Dan starten de voorbereidingen en gaat team productie aan de slag. Onze Zund G3 freest de gekozen tekst of het logo uit. Een precies klusje die deze machine perfect uitvoert.

Gevelreclame
Daarna zijn de signmakers aan de beurt. Zij tekenen de contouren van de letters op ware grootte over op de montagetekening. Dan wordende zogenoemde ‘afstandhouders’ op de letters geplakt. Geen boorgaten in de letters zelf dus. Wel zo mooi.Met behulp van de tekening wordt op de plekken waar de afstandhouders zijn geplakt, in de muur geboord. Een nauwkeurig klusje, vaak op grote hoogte, voor de heren van het montageteam

Gevelreclame
De letters kunnen nu eenvoudig op de muur worden geklikt en hangen zo een stukje van de muur af voor een ruimtelijk effect. En voilà, het visitekaartje is gemaakt. Die ene, eerste, verpletterende indruk? Racktime valt op, is niet over het hoofd te zien en wordt gezien. Elk moment van de dag en elke dag opnieuw!

Gevelreclame
Gevelreclame met freesletters

In samenwerking met:

Gevelreclame-en-Lichtreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: