Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hoog bezoek

Leerlingen Horizon nemen een kijkje in de toekomst

Op dinsdag 28 november bezochten 43 leerlingen van het Horizon College een bedrijfsbezoek aan Free-D-Sign. De ene helft van de studenten volgt de opleiding tot ‘Signmaken’, de andere helft gaat later aan de slag als ‘DTP’er’. In Warmenhuizen namen ze een kijkje in de toekomst. Waar kun je later gaan werken? En wat doe je dan eigenlijk de hele dag?

Waardevol
“Een bedrijfsbezoek geeft een goed beeld van de werkveld- en beroepsmogelijkheden in de regio,” zegt docent Bart Buijs. “De leerlingen zien en beleven hun latere beroep en de verschillende functies en werkzaamheden die daarbij kunnen horen. Ze zien de praktijk en dat is ontzettend waardevol.”

Al ruim zeventien jaar lang verzorgt Free-D-Sign alle vormen van binnen- en buitenreclame, interieurstyling en decoratie. Inmiddels werken er vijftien medewerkers, waarvan een aantal via een stage vanuit het Horizon College letterlijk en figuurlijk zijn blijven plakken.

Talent ontdekken
Eigenaar Raymond Zutt: “Naast dat we het ontzettend leuk vinden om ons bedrijf en daarmee alles wat we doen te laten zien, heeft een bedrijfsbezoek voor ons ook waarde. Bijvoorbeeld om talent te ontdekken, die kunnen we altijd gebruiken.”

Bekijk onze laatste projecten

Nog geen projecten toegevoegd!

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media