Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wallcovering

Hoorn op de muur geplakt!

Een wandsticker, op maat gemaakt.

Naast het beplakken van de deuren is er in de entreeruimte een prachtige muursticker (van maar liefst 6 x 6 meter) aangebracht met hierop het kenmerkende haventje van Hoorn. De opdracht was rust en ruimte creëren. En dat is gelukt.

Kan jouw pand ook een restyle gebruiken?
Een muurstickers, ook wel wandprint genoemd, geven elke ruimte een boost. Van eenvoudige details tot het aanbrengen van een full colour print op de hele muur. Van jouw idee maken we een ontwerp, maken we de sticker en maken we van jouw van een eyecatcher in je pand.

Muurstickers in combinatie met onze vloerstickers maken het totaalplaatje natuurlijk compleet. Hoe? We laten het je graag zien aan de hand van ons portfolio.

Ook op zoek naar een eyecatcher in jouw pand? De saaie kantine snel en eenvoudig een nieuwe look and feel geven? Of juist de receptie trakteren op een nieuwe jas? Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat.

Wallcovering

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media