Horeca signing voor RuiG & IJscorner De Ruif

Horeca signing voor RuiG & IJscorner De Ruif

Restaurant RuiG is zichtbaar! Na het verzorgen van de signing van het restaurant was nu ook IJscorner De Ruif aan de beurt. Een tof concept, ontworpen door JuRstijl, komt super tot zijn recht met twee blikvangers. De één klassiek en doeltreffend, de ander een toffe signspecial. Beiden stijlvol en sfeer makend!
Gevel en terrein Signing

Meet the team..

De eigenaren van RuiG glimlachen bezoekers tegemoet met dit wandbord. Geheel passend bij het concept van de ijscorner en een blikvanger vanaf de weg. Een voorbeeld van hoe je met standaard reclamemiddelen kunt opvallen, wanneer je deze voorziet van een pakkend ontwerp!

Stapelen: 3D wandlogo's

In een compacte ruimte als de ijscorner maak je maximaal impact met een wandlogo. Een uitgefreesde cirkel uit aluminium sandwichpaneel verandert in een toffe 3D-special door extra lagen én verlichting toe te voegen. Zo komt het logo letterlijk tot leven! Een extra detail: de Led-verlichting achter het bord kan eenvoudig worden verwisseld van kleur!

Opvallen bij voorbijgangers

In het gezellige Tuitjenhorn vind je restaurant RuiG. Geliefd bij haar vaste gasten, maar ook bij voorbijgangers als wandelaars en fietsers. Des te belangrijker om op te vallen vanaf de weg. Je kunt er zeker niet omheen. Vanaf 2 kanten groet een spandoek bezoekers. De gevel is voorzien van een lichtbak. Ook is een van origine uitsteeklichtbak van de brouwer vervangen door een stijlvolle variant is RuiG huisstijl. Als dat niet opvalt? :-)

Horeca signing? FDS Signmakers!

Of het nu een spandoek of reclamebord is of een op maat gemaakte special; Met signing geef je jouw bedrijf de uitstraling die het verdient. Al eens nagedacht over de optimale setting voor jouw bedrijf? We ontwerpen graag voor je, maar vinden het ook prima om met de ontwerpen van jouw vormgever aan de slag te gaan. Schroom niet, contact ons direct of vul het contactformulier in. Hoe mogen wij jou helpen met opvallen?

In samenwerking met:

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: