Huisstijl Rebranding?

Huisstijl Rebranding?

De nieuwe bedrijfsnaam, logo én huisstijl van Sels & Glas Elektro zijn doorgevoerd op de bestaande gevelreclame, bebording en voertuigsigning
Gevel en terrein Signing

Stel: je krijgt een nieuwe bedrijfsnaam. Grote kans dat je een hoop hebt aan te passen. Van je website en drukwerk tot het doorgeven van je contactgegevens bij relaties. Maar ook je bestickerde wagenpark en allerlei uitingen in en rondom je bedrijfspand; alle plekken waar je huisstijl op staat passeren de revue. Neem bijvoorbeeld de bestaande blikvanger op je gevel. Hoe kun je hier slim mee om gaan? Rekening houden met vormen, en bepaalde onderdelen misschien hergebruiken? Een hoop denkwerk betreft uitstraling en materiaal. Beginnen je hersenen al te kraken? ;-)

Hoe fijn is het dan ook wanneer je dit kunt los- én overlaten aan een expert? Zoals Sels & Glas ook bij ons aanklopte. De nieuwe bedrijfsnaam, logo én huisstijl moesten doorgevoerd worden op de bestaande signing. Alles in het verleden al eerder verzorgd door onze signmakers, wat zorgde dat maten en montagewijze bekend was en we snel konden schakelen. De gevelsigning aan twee zijden van het pand, bewegwijzering, borden & doeken en natuurlijk het wagenpark van 6 bedrijfsbussen kregen een update.

Slim hergebruik

Voor de gevel & terrein signing is gebruik gemaakt van slim hergebruik. Zo is de bestaande zuil opnieuw bestickerd en is de positionering van de gevelsigning gebaseerd op de vorige blikvanger. De aanwezige stroomvoeding en plaat onder het beeldmerk van de vorige gevelsigning is na een grondige schoonmaak feilloos hergebruikt. Met een strak en opvallende uitstraling als eindresultaat. En dat keer twee; aan beide zijden van het pand!

Wel zo fijn, één partner met alles onder één dak

Rebranding en nieuwe signing voor jouw bedrijf? FDS Signmakers!

Herkenning, herhaling, herinnering, (her)beleving. Daar gaat het om bij een huisstijl. Voor ons zijn dit geweldig mooie signopdrachten. Van begin tot het einde teamwork leveren, daar zijn we goed in. Ook toe aan een rebranding? Of net een bedrijf begonnen en op zoek naar een logo en passende uitingen? We denken graag met je mee!

Het complete wagenpark weer klaar voor opvallende kilomers!

3 signtips voor het rebranden van je huisstijl

  • Tip 1. Voordat een ontwerper aan de slag gaat moet eerst duidelijk zijn welke huisstijldragers er allemaal zijn. Loop simpelweg een rondje door en rond je pand (of laat ons dat doen) en maak een lijst met dingen waar het huidige logo nu op staat, en/of (bij een nieuwe huisstijl) waar je een logo op wilt. Van een pen tot een auto, van een bordje op de WC tot het briefpapier, en uiteraard alles wat daar tussen zit.
  • Tip 2. Of het nu een nieuw te ontwikkelen huisstijl betreft, of een rebranding bij bijvoorbeeld een naamswijziging, de eerste stap is een daalder waard. Wie ben je, wat doe je, wat past bij jou en je bedrijf(sfilosofie). Deze stap zet je met een vormgever. Aan hem of haar de taak om jouw antwoorden op die vragen te verwerken in een logo. Eentje die voldoet aan jouw verwachtingen, maar vooral ook eentje die opvalt en in één blik vertelt wat je doet. Ga hierbij niet over één nacht ijs. Wanneer je een ontwerp ziet, moet je direct denken : 'Dat is het'. Bij enige twijfel, niet doen. Je logo moet je passen als een jas en comfortabel zitten. Alhoewel je een echte jas wellicht na verloop van tijd weg doet, bedenk dat je logo langer mee gaat.
  • Tip 3. Wanneer je een rondje loopt door je pand om te kijken op welke plekken het logo vervangen moet worden, doe dit met een kritische blik. Het kan best zo zijn dat er op bepaalde plekken nu een logo staat, maar straks niet meer nodig is. Of andersom uiteraard.

In samenwerking met:

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: