Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interieur Signing

IJsbaan De Meent kleurt oranje..

Om de nieuwe FDS Signing van de 400-meterbaan kan niemand heen!

IJsbaan De Meent is officieel geopend! Er kan dus weer volop geschaatst worden. En dit jaar is de 400-meterbaan extra bijzonder. De Signmakers van FDS hebben als hoofsponsor van de baan een ware oranje beleving gecreëerd! 

Het concept

Waarom kleurt IJsbaan De Meent oranje? Omdat deze kleur symbool staat voor de match tussen de 400-meterbaan & FDS Signmakers! Wij als FDS zijn een nuchter oer-Hollands bedrijf, met oranje als huisstijlkleur. Onze uit de klei getrokken mentaliteit vormt een goede match met ijsbaan De Meent. Schaatsen is tenslotte een oer-Hollandse sport. Waar de kleur oranje natuurlijk vaak symbool van is.

De FDS oranje signing

De FDS oranje signing is een feit. In en rondom de 400-meterbaan zijn diverse reclame & interieur uitingen geplaatst. En deze uitingen komen volledig uit de koker van FDS. Van ontwerp en productie tot montage. Samen vormen de verschillende soorten signing één geheel. Overal is dezelfde boodschap en stijl doorgevoerd. En daar worden wij enorm happy van! ;-)

Aan de buitenzijde van het complex worden twee gigantische doeken geplaatst met daarop het campagnebeeld. De entree hal is voorzien van FDS raambestickering en een wand vullende print op fotobehang met schaatsers en welkomstboodschap. Daarbij zijn in de binnenruimte verschillende borden en doeken aangebracht. Ook op de baan zelf heeft het concept invulling gekregen. Op twee opstappunten en op de finish zijn in het ijs het FDS logo geplaatst. En op de 400 meter boarding zijn campagnebeelden van FDS en sfeerbeelden van De Meent aangebracht met klittenband banners.

Kom jij ook schaatsen? Doe mee en win een autobestickeringsvoucher t.w.v. 250 euro!

Een gemiddelde bedrijfsauto wordt per maand zo’n 160.000 keer gezien! Benut deze kans en maak van jouw auto een rijdende reclamezuil. Het goede nieuws? FDS Signmakers heeft als hoofdsponsor van de 400-meterbaan een gave openingsactie voor bezoekers van de ijsbaan. Maak een foto van één van de oranje signing uitingen en maak kans op een autobestickeringsvoucher van €250,-. Heb je geen bedrijfsauto? Je kunt de voucher ook gebruiken voor het (gedeeltelijk) wrappen van je auto!

Wat moet je doen?

  • Maak een foto of video bij De Meent met een van de oranje reclame-uitingen van FDS Signmakers in en rondom de 400-meterbaan;
  • Plaats deze als bericht of story op Instagram of Facebook;
  • Tag @fdssignmakers !
Doe jij ook mee aan de winactie?

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media