Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interieur Signing

Inspiratie op de muren

Wanddecoratie met een twist

Onderzoek wijst uit; de inrichting van een kantoorruimte heeft een positieve invloed op de productiviteit van de mensen die er werken. En dat niet alleen. Uit de praktijk blijkt een weldoordacht interieur ook nog eens goed voor het humeur op de werkvloer. Dus. Waar wacht je nog op?

In het kantoor van assuradeur Turien is recent een flinke dosis inspiratie op de muren en glazen tussenwanden geplaatst. Er is goed nagedacht met als doel een optimale werksetting. En wij mochten meedenken.


Win-win
Het resultaat? Wanddecoratie met een twist. Op de glazen panelen die door het pand te vinden zijn, is glasfolie geplakt (3m clear view). Zo is er geen doorkijk meer, maar wel daglicht. Win-win noemen we dat.

In de open ruimten zijn verschillende wanden bedekt met folie waarop prachtige fullcolour beelden geprint zijn. Potloden, strandhuisjes en goed gevulde boekenkasten zorgen voor de inspiratie en de wanden beplakt met white board laminaat geeft de ruimtes een praktische twist.

Met die productiviteit en dat humeur zit het bij Turien dus wel goed!

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media