Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Voertuigen Signing

It's a (car)wrap

Eenvoudig, beschermend, krasbestendig én duurzaam. Maar vooral super tof.

Eenvoudig, beschermend, krasbestendig én duurzaam. Maar vooral super tof. Dat is een carwrap. Check deze Porsche maar eens. Wat een verschil. Van een wat suffe standaard look, naar een unieke en opvallende verschijning.

Een wrap voegt net dat beetje extra aan je auto toe. Of aan je bedrijfswagen, boot, of zelfs je helikopter. Als je die hebt tenminste. Hoe dan ook met een flexibele folie pakken we je voertuig in zijn geheel of gedeeltelijk in, waarna de mogelijkheden oneindig zijn.

De folie is een stevige vinyl sticker die we van elke gewenste kleur of bedrukking kunnen voorzien. Carwrapping biedt een goede bescherming van de lak, is eenvoudig te vervangen en verwijderen en maakt de lak krasbestendig.

Heb jij al een idee hoe die van jou gewrapt moet worden? Laat het ons weten en we schetsen gratis een ontwerp voor je en maken een maatwerk offerte. Neem snel contact op.

Prosche Carwrap
Prosche Carwrap
Prosche Carwrap
Prosche Carwrap
Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media