Je krijgt maar één kans

Je krijgt maar één kans

En die indruk maak je met je pand, hét visitekaartje van je bedrijf. Benut daarom je gevel als reclamedrager. Naast de indruk die je er mee maakt, valt buitenreclame op.
Gevelreclame-en-Lichtreclame

Buitenreclame is namelijk bij uitstek geschikt om de aandacht op je bedrijf te vestigen. Zeker wanneer je kiest voor lichtreclame op je gevel, of in de voortuin van je pand. Dan val je niet alleen overdag op, maar ook in de schemer én in de nacht.

Er zijn legio mogelijkheden als het gaat om passende buitenreclame. Waar te beginnen? Een belletje met ons is het begin. Uiteraard '-)
Dan gaan we direct aan de slag :

1. We starten met het inventariseren van je wensen en wat je wilt bereiken met je reclame. We komen bij je langs en bekijken samen de mogelijkheden van je pand en het terrein er omheen. We kijken hierbij bijvoorbeeld naar het bereik van de gevelreclame. Wie kan het van welke afstand zien? Hoe groot moet het zijn? Is verlichting een goede zet? Zo ja, welk licht is het beste om te gebruiken?

2. Onze studio gaat dan aan de slag om een aantal ontwerpen voor je te maken. Hierbij wordt rekening gehouden met al jouw wensen en de mogelijkheden die daar bij aansluiten.

3. Uiteindelijk is de keuze aan jou, en die keuze werken wij uit. Met het meest geschikte materiaal voor de voorplaat of de lichtbak en de meest passende verlichting gaat onze productie afdeling aan het werk.

4. Tot slot is onze montageploeg aan zet. Zij plaatsen de buitenreclame, hoe groot, hoe hoog en op welke plek dan ook. En dat doen ze snel en accuraat.

5. Van onze montageploeg ben je dan echter nog niet af. Zij blijven van tijd tot tijd langskomen. Service noemen we dat; het periodieke onderhoud voor de (licht)reclame. Zo ben je jarenlang verzekerd van niet alleen goed ogend, maar ook goed functionerend en veilige buitenreclame.

Een blikvanger, dat moet het worden én blijven. Tijdelijk of permanent, dat is aan jou.


Jouw pand is dé ultieme reclamedrager.
Waar wacht je nog op!
info@free-d-sign.nl

In samenwerking met:

Gevelreclame-en-Lichtreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: