Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Borden en Doeken

Kernwaarden communiceer je zo!

Kernwaarden signing voor 10 Roto groep vestigingen in de Benelux en Polen

Roto Groep: een internationale organisatie met 5 verschillende business units op het gebied van staal. Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Polen is eenheid van groot belang. Dezelfde visuele uitstraling door één huisstijl uit te dragen. Maar ook een heldere communicatie van kernwaarden binnen iedere vestiging. Het zorgt voor eenduidigheid en dat de neuzen dezelfde kant op staan. Zowel voor klanten als voor medewerkers..

Maar hoe draag je dit binnen een bedrijf uit? Hiervoor bedachten wij een oplossing. De 10 vestigingen zijn voorzien van signing welke de kernwaarden van Roto op sfeervolle wijze communiceren. Passende bij ieder kantoor en de productieruimte van iedere vestiging. Van mega doeken op grote hoogte tot raambestickering. Iedere beschikbare ruimte is benut om de huisstijl en de kernwaarden uit te dragen. Immers, de kracht van herhaling doet zijn werk. Een omvangrijk, groot project voor ons sign-montageteam!

Gebruikte signproducten:

Spandoeken

Aluminium sandwichpaneel borden

Deurstickers

Raamstickers

Reclameborden en -doeken

Duidelijk en krachtig. Dat zijn borden en spandoeken. Ze zijn hét visitekaartje van je bedrijf. Je valt op, wordt herkend en je kan er een boodschap op kwijt. Of het nu gaat om een bouw-, sponsor-, gevel, of reclamebord of doek. Het zijn stuk voor stuk eyecatchers met hoog scorend vermogen. Ideaal voor bijvoorbeeld hallen, evenementen, blinde muren en schuttingen. Leverbaar in alle soorten en maten. We ontwerpen ze voor je, printen ze én zorgen voor de montage. Net zo makkelijk.

FDS Signmakers? Wij monteren door heel het land!

En zelfs over de grens als dat de wens is. Wel zo fijn, één partner die de signing verzorgd voor al jouw vestigingen. En dat leidt bovendien tot vele schaalvoordelen. Een snelle en efficiënte productie waar wij met ons eigen montageteam jouw vestigingen in een mum van tijd voorzien van signing. Met kwaliteit en maatwerk als standaard, altijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we eens kennismaken. We verrassen je graag met onze ideeën voor jouw bedrijf! Neem contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

Borden en Doeken

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media