Let the scrum begin..

Let the scrum begin..

Voor Reyez! Digital Kings creëerde FDS een scrum ruimte met whiteboard wandpanelen plus een interieurwrap.
Interieur Signing

The power of plakwerk! Voor Reyez! Digital Kings creëerde we een scrum ruimte.Whiteboardpanelen vullen de gehele muur. Ook is het interieur opgepimpt met een mat zwarte kastwrap!

Scrum boards

Scrum boards zijn ideaal in vergaderruimtes. Ze creëren overzicht en brengen structuur aan brainstormsessies. Of het nou lopende campagnes en projecten zijn of de planning & saleskansen; alles loopt gestroomlijnd door je bedrijf. Gezien de achterwand zijn bij deze klus panelen met whiteboard toplaag aangebracht. Indien de ondergrond vlak is (zoals bij kasten en muren) kan whiteboardfolie ook direct op de wand worden bevestigd.

Interieurwrapping

Veel mensen zijn bekend met Carwrapping, waarbij een complete auto of onderdelen worden bekleed met folie. Het geeft een totaal andere look aan ieder voertuig. Maar wist je dat interieurobjecten als meubels, muren of deuren ook gewrapt kunnen worden? Elk interieur kan met folie een fantastische metamorfose ondergaan! Het resultaat? Een uniek exemplaar krijgt een tweede leven, waardoor je geen nieuwe hoeft te kopen. En dat is ook weer beter voor het milieu ;-) 

Bekijk onze 4 toffe interieurwrap ideeën

Interieursigning? FDS Signmakers!

Jouw huisstijl doorgevoerd in al je communicatiemiddelen. Het maakt je bedrijf zichtbaar en zorgt voor eenheid. Maar is het ook al doorgevoerd in je bedrijfspand? Een slimme zet, want het maakt de beleving van jouw bedrijf of winkel compleet. Bij FDS kun je terecht voor het compleet laten stylen van jouw bedrijfsinterieur. Van reclame & bewegwijzering tot wandprints, raambestickering en akoestische panelen. Ook het voortraject, adviseren en ontwerpen, doen we. Handig, alles onder één dak. Benieuwd naar onze creatieve ideeën voor jouw interieur? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: