Licht in de duisternis..

Licht in de duisternis..

FDS Signmakers heeft van Parkeergarage de Gouden Leeuw gerestyled met nieuwe de Wayfinding & Signing!
Wayfinding

Parkeergarage de Gouden Leeuw in Venray zat met een flinke uitdaging. Hoe kunnen we de parkeergarage vanaf buiten beter zichtbaar maken? En hoe kunnen wij bezoekers binnen de garage zo snel mogelijk van A naar B wijzen? Wij maakten een plan, ontworpen en produceerde de signing. Onze monteurs gingen een nacht in de kost en monteerde alles in een rap tempo. De parkeergarage kan weer jaren vooruit met deze nieuwe bewegwijzering & signing!

Contrast

Maniet, onze DTP’er/werkvoorbereider, heeft een slimme oplossing bedacht. “Het was écht een donker gat. Naast verlichting kon het witten van de muren dit voor een groot deel verhelpen. En daarbij is de signing vervangen en is op extra plekken nieuwe singing aangebracht. En de succesfactor van deze signing? Contrast! Rood en groen zijn complementaire kleuren, wat ervoor zorgt dat de signing er echt uitspringt.“

De gehele signing in één overzichtelijke huisstijl: het mooiste wat er is!

Wayfinding in parkeergarages? FDS Signmakers!

Weten welke kant we op moeten, dat is wat we willen wanneer we een parkeergarage in rijden. Wat is de route en waar is een plekje. Hoever laat ik lopend de garage en hoe weer rijdend. Al die dingen moeten in één oogopslag te zien zijn. Dat is bewegwijzering. Maar vergeet niet dat het oog, nadat de auto is geparkeerd, meer wil. Geen donkere omgeving, maar een beleving. Een lust voor het oog, ook dat kunnen parkeergarages zijn. Echt wel. Meer weten? Vraag het ons. We zijn dé specialist.

Bekijk onze brochure Wayfinding voor parkeergarages

In samenwerking met:

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: