Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interieur Signing

kleine ruimte, GROOT EFFECT

Een toffe Liftwrap met optische illusie

Deze lift laat mensen met hoogtevrees misschien wel even aarzelen op in te stappen. Je waant je op een loopbrug midden in de jungle! Voor onze klant Phidra Accountants & Adviseurs wrapte wij een lift in zijn geheel. Een echte belevingsbooster welke perfect past alles behalve mainstream accountantskantoor. Met de nieuwe lift benutten zij het interieur als wow-moment voor bezoekers!

Optische illusie: prints & kleine ruimtes

Door kleine ruimtes als liften, kasten of toiletten in zijn geheel te wrappen ontstaat een unieke beleving. Er ontstaat een optische effect wat bezoekers blijven herinneren als ze terugkijken op hun bezoek. Zo is bij dit project gekozen voor een Jungle beleving. Midden in deze jungle loopt de bezoeker op een loopbrug op grote hoogte. De loopbrug bevindt zich op de vloer, maar loopt ook door op de wand. Zo voelt het echt of je op een superlange loopbrug stapt wanneer de lift zich opent.

Het plaatje compleet met printerieur

De lift vormt een tof geheel met de andere bijzondere ruimtes in het gebouw. Iedere ruimte bij Phidra heeft een unieke sfeer door (wandvullende) decoframes. De prints op deze doeken matchen met het interieur van iedere ruimte. De doeken kunnen gemakkelijk vervangen worden wanneer het bedrijf aan iets anders toe is. Bovendien zorgen de decoframes voor een fijne akoestiek.

Dat scoort! - Een van de kantoorruimtes van Phidra

Interieurwrapping? FDS Signmakers!

Elk interieur kan met folie een fantastische metamorfose ondergaan! Waarom dan geen tweede leven geven aan iets wat nog prima functioneert. Free-D-Sign is dé expert op het gebied van wrappen met folie. In welke vorm dan ook. Wij leveren graag maatwerk en gaan een uitdaging niet uit de werk. Wrappen doen wij uitsluitend met kwalitatieve folie zodat jij zo langmogelijk plezier hebt van je spullen. Door een breed scala aan zowel grote bedrijven als particulieren in ons klantenbestand weten wij wat mogelijk is. Neem vrijblijvend contact met ons op, we verassen je graag!

Bekijk onze blog over interieur wrapping

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media