Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bouwborden

Mooi voor het oog

Over opvallen gesproken

Dan zet je een bouwschutting neer. Een bouwschutting van, in dit geval, maar liefst 22 meter lang. Over opvallen gesproken.

Opdrachtgever Heicombinatie SPS zocht naar een manier om de bouwplaats af te schermen, de omgeving niet te veel overlast te bezorgen en het vooral netjes te houden bij dit project op de hoek van de Damstraat en de Nes. En bovendien een manier om reclame te maken voor de bedrijven die meewerken aan de verbouwing.

Onze eigen studio tekende voor het ontwerp en maakte er in samenspraak met de opdrachtgever letterlijk een beleving van. Uit het Rijksarchief werden beelden opgevraagd van typisch Amsterdamse schilderijen. In deze schilderijen hebben vervolgens de aannemers en bouwvakkers een mooie plek gekregen.

Kunst met een knipoog. Het resultaat mag er zijn.
Bijna zonde om straks weer weg te halen.

Bouwborden

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media