Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gevel en terrein

Nieuw jaar, nieuw pand, nieuwe gevelreclame

Twee blikvangers voor die eerste indruk

Met het ophangen van de nieuwe lichtreclame aan het pand is de verhuizing van IT-kennispartner Prodicom succesvol afgerond. Een goed begin van het jaar. En daar mochten wij een steentje aan bijdragen. Maar liefst twee blikvangers hebben we geplaatst.

Wanneer je bij het pand in Alkmaar komt aanrijden, zie je de eerste al van ver. De gevelreclame in de vorm van het logo hoog op het pand gemonteerd. Het is er eentje die opvalt, zowel overdag als in het donker.

Maar ook bij binnenkomst valt gelijk iets op. Een geweldig mooie balie bij de entree met LED-verlichting en daarvoor lichtpanelen gemonteerd met wederom het logo er op.

Onze monteurs hebben een knap klusje geklaard en zijn met recht trots op het eindresultaat.

Gevel en terrein

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media