Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Borden en Doeken

Op volle toeren..

Van golfcar naar safari express!

Het bezoekerstreintje van Dierenpark Blankendaal is klaar voor de zomerbezoekers met deze vrolijke reclame bebording. De vrolijke en gemoedelijke sfeer van het dierenpark met al haar dieren is doorgevoerd op het voertuig. Ook zijn de borden gevreesd in verschillende vormen zodat de dieren en het voertuig mooi tot zijn recht komen. Een gaaf eindresultaat!

Een beleving creëren, daar draait het om. En voor deze beleving was het dierenpark op zoek naar een relatief simpele oplossing met grote impact. Treinmachinist Ap had het idee om de dieren te laten terugkomen met bebording rondom het voertuig. Wij zijn aan de slag gegaan met het ontwerp en hebben deze vervolgens geproduceerd. “Het klopt nu echt! Het is zo leuk, ook voor onze kleine bezoekers. Het idee is door jullie precies begrepen, wij zijn er enorm blij mee”.

Speciaal om de safaricar en zijn machinisten in actie te zien brachten wij een bezoek aan het dierenpark. Met veel trots lieten de machinisten ons het voertuig én het park met alle dieren zien. Inclusief bijbehorende uitleg natuurlijk ;-)

Reclame op maat? FDS Signmakers!

Wil jij een reclamezuil maken van een bijzonder object? Maar nog geen idee hoe een opvallend resultaat tot stand kom? Geen probleem! De mogelijkheden zijn oneindig en wij gaan een uitdaging nooit uit de weg. Sterker nog, wij vinden deze opdrachten de leukste! Van bijzondere vormen tot montage op grote hoogte. Neem contact met ons op. We verassen je graag met een vrijblijvend ontwerp!

Borden en Doeken

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media