Opvallen met je wagenpark?

Opvallen met je wagenpark?

Hoe je kunt opvallen met je huisstijl; dat hoef je Racktime niet uit te leggen. Het full service Field Marketing bureau heeft er weer een rijdende reclamezuil bij.
Voertuigen Signing

Hoe je kunt opvallen met je huisstijl; dat hoef je Racktime niet uit te leggen. Het full service Field Marketing bureau heeft er weer een rijdende reclamezuil bij. Dit keer een nieuw bestickerde trailer volledig in Racktime huisstijl!

De kracht van herhaling

Naast deze strakke vrachtwagenbelettering heeft Racktime het gehele wagenpark laten verzorgen door FDS Signmakers. De gehele fleet is bestickerd met die unieke, welbekende huisstijl. Wanneer alle bedrijfsauto's voorzien zijn van dezelfde bestickering is het een prachtig plaatje om te zien. En wat nog mooier is? De kracht van herhaling doet zijn werk. Hoe vaker we iets zien, hoe beter we het onthouden. Voor de bestickering is gebruik gemaakt voor Avery 800 folie in de kleuren rood, wit en metallic grijs.

Branding tot de max..

Racktime is al jaren partner van FDS Signmakers. Naast het verzorgen van voertuigreclame hebben onze signmakers ook het bedrijfspand voorzien van gevelreclame, spandoeken, bewegwijzeringszuilen en baliereclame.

Vrachtwagen of trailer laten bestickeren door FDS Signmakers?

Zorg jij voor een onvergetelijke huisstijl? Laten we eens sparren! We maken met liefde een passend ontwerp voor je, aan de hand van jouw wensen en jouw huisstijl. Laat ons weten wat je wilt en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

In samenwerking met:

Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: