Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Autobelettering

Opvallende autobelettering scoort!

Autobelettering nog altijd de meest effectieve vorm van bedrijfsreclame.

Een gemiddelde autobelettering wordt per maand wel 160.000 keer gezien.160.000 keer! Laat staan hoeveel keer jouw naam wordt gezien wanneer het héle wagenpark van je bedrijf voorzien is van bestickering. Opvallende autobelettering scoort. 100%

Wil jij jouw wagenpark laten bestickeren? Met onze nieuwe machine kunnen we nu nóg sneller een serie folie uitsnijden. Immers, hoe eerder de wagens weer op de weg rijden hoe eerder ze reclame maken voor jouw bedrijf…

Snijtechnieken
De #zundg3 kan verschillende snijtechnieken tegelijk uitvoeren. Handig wanneer een wagenpark uit verschillende typen wagensbestaat. De grote delen die op de auto komen worden vaak helemaal doorgesneden (through cut) en de losse teksten/logo's worden half doorgesneden (kiss cut) zodat ze op stand blijven.

Tijdbesparing
Bovendien kan de rol folie in één keer ingevoerd worden. Op een rol van bijvoorbeeld 50 meter, kunnen dan wel 15 sets van dezelfde bestickeringen gesneden worden. Ideaal dus als je snel een bestickering voor een wagenpark gaat produceren met verschillende typen wagens.

Uitzendonderneming Detamo heeft dit vorige week ervaren. Hun wagenpark is voorzien van autobelettering en zien er allemaal weer strak uit.

Ons werk? Dat valt op!


Autobelettering

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media