Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wayfinding

Parkeerplek gezocht? Gevonden!

De frustraties zijn voorbij

Stress. Frustratie. Dat is wat veel mensen ervaren tijdens een zoektocht naar een parkeerplek. Niets zo irritant dan flink wat rondjes te moeten rijden en er dan achter komen dat de parkeergarage of het parkeerterrein toch echt helemaal vol is. Herkenbaar?

Gelukkig is hier iets op gevonden. Nee, helaas niet op het tekort aan parkeerplekken. Wel op het eindeloos zoeken. Het Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS). Dit zijn dynamische borden die aangeven waar en hoeveel plekken er nog in een bepaalde parkeergarages beschikbaar zijn.

Ook voor automobilisten die willen parkeren bij Winkelcentrum 't Hoge Veen in Den Haag zijn de frustraties voorbij. Het FDS productieteam heeft een PRIS bord gemaakt, het FDS montageteam heeft deze geplaatst.

Vanuit de parkeergarage wordt continue doorgegeven wat het aantal vrije plaatsen is. Deze beschikbaarheid wordt gemeten door de slagboom bewegingen.

Het is dus direct duidelijk waar er nog een lege parkeerplek te vinden is. Het enige wat jij als automobilist nog hoeft te doen, is te kijken of het bord ‘vol’ of  ‘vrij’aangeeft, bij ‘vrij’ het parkeerterrein op te rijden en je auto parkeren.

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media