Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wayfinding

Parking signage 7 Spaarnelanden parkeergarages

Slim, stijlvol & snel parkeren? Full service signing!

Onderhoudsbedrijf Spaarnelanden houdt gemeente Haarlem en Zandvoort mooi, schoon, heel én bereikbaar. En dat laatste doen zij met on-street parkeersystemen, openbare fietsenstallingen en 7 parkeergarages. Als signpartner verzorgde wij de Wayfinding van deze garages. Met als doeleinde een eenheid van 7 locaties waar efficient en overzichtelijk parkeren centraal staat.

De 7 parkeergarages, vernieuwd in signing door FDS

  • Parkeergarage Cronjé
  • Parkeergarage De Kamp
  • Parkeergarage Houtplein
  • Parkeergarage Raaks
  • Parkeergarage De Appelaar
  • Parkeergarage Winkelcentrum Schalkwijk
  • Parkeergarage de Dreef

Full service parkeergarage signing pakket

Tariefborden, stickers en informatieborden duiden de verschillende zones en regels binnen de garage aan. Om extra veiligheid en hygiëne de creëren zijn extra prullenbakken en afschermpalen aangebracht op verschillende plekken. Ook zijn biggenruggen geplaatst in de parkeervakken. Dit zijn veiligheidsdrempels welke bezoekers helpen om hun auto goed gepositioneerd in te parkeren.

Een zichtbaar entree portaal

Net als de andere locaties beschikt de nieuwe locatie bij het winkelcentrum over een overzichtelijk entree portaal. Dit aluminium portaal is voorzien van verlichte signing, P-logo's, verbodsbordjes en slimme technologie. Zo wordt de beschikbaarheid realtime gecommuniceerd met een vol-vrij display en wordt de mogelijkheid tot inrijden getoond met een pijl-kruis display. Een functionele en bovendien opvallende blikvanger!

Vloermarkeringen

Maar ook de vloer wijst de weg! Van parkeervakken tot teksten en symbolen. Met kleurrijke vloeraanduidingen is het plaatje compleet en ontstaat overzicht. Waar kan ik mijn elektrische auto laden? Waar is de looproute? En een plek voor invaliden? Alles is in één overzicht te zien. In opdracht van FDS Signmakers verzorgde 123markeringen de uitvoering van de vloercoating.

Ben jij al wegwijs in de wereld van Wayfinding? 

Wayfinding. Snel en veilig van A naar B. Daar gaat het om. Maar het kan zo veel meer zijn. Geef je visitekaartje af met bewegwijzering! Creëer de optimale setting voor een onvergetelijke indruk. Van een opvallend bord tot een portaalframe voorzien van digital signage. Een lust voor het oog, ook dat kunnen parkeergarages zijn. Echt wel. Meer weten? Vraag het ons, wij zijn jouw signspecialist met een compleet assortiment onder één dak!

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media