Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interieur Signing

Pas op waar je loopt

Een vloersticker maakt reclame voor je

Wist je dat de meeste mensen de gewoonte hebben om naar beneden te kijken tijdens het lopen? Niet alleen omdat ze op hun telefoon kijken, maar niemand wil struikelen of ergens in trappen. Logisch. Logisch eigenlijk ook om hier iets mee te doen als het om reclame maken gaat. Toch?

Een vloersticker of vloerzeil, dat is het antwoord. Ideaal om op een unieke,maar vooral effectieve manier op te vallen. Of, zoals projectontwikkelaar De Nijs deed bij dit verkoopevent, de vloer gebruiken als extra aankleding.

Op dit vloerzeil hebben we de plattegrond van het nieuwbouwproject geprint. Het materiaal is flexibel, stevig in elk gewenst formaat of vorm te printen. Dankzij de Bfl-s1 certificering is het vloerzeil geschikt en brandveilig voor gebruik in bedrijven, op beurzen maar ook in openbare ruimtes.

Meer weten over de mogelijkheden van dit vloerzeil of vloerstickers? Vraag het ons, we vertellen er graag alles over!

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media