Perfect in balans..

Perfect in balans..

Sportschool Perfect Balance biedt kleinschalige personal training en kickboxtraining. Voor hun nieuwe bedrijfspand hebben ze raambestickering afgenomen bij de Signmakers van FDS.
Gevel en terrein Signing

Team Balance & Perfect Balance, een kleinschalige gym gevestigd op het industrieterrein in Oudorp, heeft een duidelijke missie. Mensen die sporten niet leuk vinden en niet gemotiveerd zijn verslaafd maken aan een nieuwe gezondere levensstijl. En dat met intensieve, laagdrempelige personal training en kickbox op maat. De nieuwe gym biedt bezoekers de mogelijkheid om op een veilige, vertrouwde locatie te sporten.

Strakke raambelettering

De nieuwe raambestickering vertelt een duidelijk verhaal. Ook is deze passend gemaakt met de bestaande reclame van de bovenburen. Zo ontstaat er een overzichtelijk eindresultaat. Voor de reclame is gebruik gemaakt van hoogwaardig Avery snijfolie.

Tot in de puntjes uitgewerkt

Eigenaar Richard Paulus trok 3 maanden geleden, midden in de coronacrisis, samen met zijn compagnon Michael Aartsen in op zijn nieuwe locatie. “En toen kwam de Coronacrisis. De timing was niet perfect. Maar het heeft ook kansen geboden. Wij hebben alle tijd gehad om het hier helemaal naar ons zin te maken. Alles is helemaal ingericht zodat wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen coachen. We krijgen al veel positieve reacties! Ook natuurlijk over onze nieuwe raambestickering; die maakt het helemaal af. Het zit er super strak op!”

Ondanks dat Perfect Balance al een grote online fanbase heeft wilde Richard ook de raampartij aanpakken voor extra reclame. Want opvallen doe je niet alleen online; ook door je gevel te voorzien van reclame. “Ik wilde de gevelreclame gewoon in strak hebben, het is tenslotte je reclame. Onze buurman tipte ons op FDS Signmakers, ik heb gelijk gemaild. Ewout kwam langs om te sparren en advies te geven. We waren er al vrij snel uit. Ik was aangenaam verrast over de snelle montage!”

“Mensen inspireren om hun leven anders in te richten en zelfverzekerd te worden; dat geeft ons energie! Wij hopen dit nóg meer te mogen doen met onze nieuwe locatie.”

Ben jij opzoek naar een opvallend reclamemiddel om jouw bedrijfspand te boosten? En het liefst niet voor een al te hoog budget? Raambestickering biedt uitkomst. Van een volledig raamvullende fullcolor sticker tot een stijlvolle snijtekst. Wij kunnen het voor je ontwerpen, produceren én monteren. Wel zo makkelijk. Niet alleen raambestickering trouwens, ook alle andere vormen van gevelreclame. Neemcontact met ons op, we helpen je graag!

In samenwerking met:

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: