PricewaterhouseCoopers gaat voor duurzaam!

PricewaterhouseCoopers gaat voor duurzaam!

Onze signmakers verzonnen een manier om de lichtreclame van PwC een tweede leven te geven. Refurbished is hot!
Gevel en terrein Signing

Aan de Wognumse buurt in Alkmaar maakt internationaal accountantsbedrijf PwC haar intrede. En wat doet men dan? Laten zien dat je er bent, precies. Gevelreclame heeft een super hoge attentiewaarde en is in allerlei soorten en uitstralingen te maken. Maar waarom niet gebruik maken van de bestaande middelen?

PwC klopte aan bij de verzorger van de reeds aanwezige signing van de medehuurders op en rondom het pand (lees: team FDS). We verzonnen een manier om de lichtreclame van een vorige PwC locatie een tweede leven te geven.

Knap staaltje hergebruik

Twee gevellogo's gemaakt van doosletters kregen om te beginnen een flinke reinigingsbeurt. De voorzijden zijn voorzien van een fris vinyl en de verlichting is vervangen door de nieuwste LED's. Daarna is de refurbished signing gemonteerd op een op maat gemaakt letterframe, welke door onze monteurs is aangebracht op de kozijnen.

Lichtzuil

Bovendien heeft de collectieve zuil ook een upgrade gekregen. De zuil, welke bij de acrylaat 3D teksten licht doorlaat, is gedeeltelijk vervangen waarbij PwC is toegevoegd.

Reclame maken?

Lichtreclame is een super effectief middel om de hele dag en nacht door te stralen. Je trekt de aandacht en houdt deze ook even vast. Of men nu wil of niet, het oog trekt ernaartoe. Zeker weten. Van meters hoge letters op je gevel, tot een verlichte reclamezuil voor jouw pand. Wat je ook kiest, het wordt een eyecatcher in de duisternis.

Jouw logo en/of pay-off, letters en/of figuren? Welke soort LED? Wat jij ook wilt, de mogelijkheden zijn oneindig. Ook hergebruik behoort door het scala aan mogelijkheden. Onze signmakers kunnen je er alles over vertellen, met liefde.

In samenwerking met:

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: