Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wallcovering

Puike samenwerking

Een aangeklede wand met een super mooi effect

Op papier kan er van alles bedacht worden. Het uitvoeren in de praktijk is echter vaak een ander verhaal. Maar uitdagingen zijn er om te overwinnen. Niet waar?

Zo bedacht interieurarchitect Mariëtte Dekker van Staalbaron drie drieluiken als wanddecoratie voor dagbestedingscentrum De Waerden in Heerhugowaard, waarbij het  idee was om het middelste deel een stukje naar voren te laten komen.

En dat lukte. De drieluik frames bestaan uit twee verschillende onderdelen. Deels is er door ons geprinte stof van akoestisch vilt in verwerkt, deels aangeleverde stof. Het middelste doek heeft een dikker profiel en komt daardoor iets naar voren.

Een aangeklede wand. Een super mooi effect. Een geweldig resultaat. Een puike samenwerking!

Wallcovering

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media