Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interieur

Rake aankleding

Elk evenement verdient iets unieks

Om een evenement te laten slagen moet er aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Één daarvan is de aankleding. Wat hoe goed de inhoud ook is, het oog wil ook wat.

En dat weten ze bij Pand Raak in Schagen maar al te goed. De inrichting van het pand is op zich al bijzonder, maar voor het door hen georganiseerde evenement ‘Rake Draken’ schakelde ze onze hulp in.

Zeven banieren kleurden de ruimte en trokken de aandacht.Een door de #zund gefreesde award zette de winnaar in het zonnetje. Het hoeft niet altijd groots en overdadig. Als het maar raakt en raak is.

Rake aankleding bij een raak event dus. Want elk evenement is uniek. En elk evenement verdient een unieke look& feel. De styling makende beleving compleet. 100% gegarandeerd.


Meer weten over hoe wij jouw evenement kunnen aankleden? Schroom niet en neem contact op.
We geven je met alle plezier vrijblijvend advies en laten je zien wat we allemaal voor je kunnen maken!

Interieur

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media