Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Complete Signing

Retailsigning Meubelzorg

De vijfde winkel van Meubelzorg is geopend!

Meubelzorg groeit, en dus ook het aantal winkellocaties. De gloednieuwe vestiging in Amersfoort is klaar om bezoekers te ontvangen! Een shop die zintuigen prikkelt, een concept dat klopt. Dat is wat je wilt wanneer je een winkel binnenloopt. Met eenvoudige oplossingen en hoogkwalitatieve producten heeft FDS dit retailconcept ontworpen, geproduceerd en gemonteerd.

Winkelinrichting: een weldoordacht interieur

Voordat Meubelzorg haar intrede kon nemen diende het pand nog flink aangepakt te worden. Een nieuwe wandenindeling, en het vergoten van de ruimte door de opslag weg te halen was de wens. Via de tekeningen bepaalde welke producten op welke plekken moesten komen. Onze ontwerper Miguel bedacht een totaalpakket van verschillende signproducten en maakte de (3D) impressies.

Altijd een strak resultaat met decoframes

Tijdens het renovatieproject was de vraag: Wat tref je aan achter de oude stellingen en kasten? Hierom is gekozen om als wanddecoratie te kiezen voor decoframes. De frames kunnen op ieder type wand bevestigd worden en zorgen direct voor een strak en egaal eindresultaat. De wanden met leidingen zijn netjes weggewerkt door het plaatsen van een houten frame met daarop een decoframe bevestigd. Bovendien kunnen de geprinte peesdoeken eenvoudig verwisseld worden. Handig bij bijvoorbeeld een nieuwe winkelcollectie of een seizoensgebonden campagne.

Meubelzorg kent zijn eigen look en feel. Bij ieder project proberen wij dit op één wijze door te voeren. Om te zien dat alle producten samenkomen tot het bekende concept, dat is gaaf. - Ewout Bos, accountmanager Meubelzorg

Freeslogo's voor een gastvrij welkom

De eerste indruk? Die kun je maar één keer maken. Bedenk dan ook goed welke indruk jouw klanten krijgen wanneer ze bij je op bezoek komen. Het logo van Meubelzorg uitgefreesd op de muur: het geeft een gastvrij welkom aan bezoekers. Onze slimme Zünd freesmachine doet zijn werk en zorgt voor een 100% nauwkeurig gefreesd logo. Vervolgens hangt het logo altijd recht en strak door op maat gemaakte montagemallen.

Raambestickering: de perfecte balans

Van buiten zegt het: "kijk, hier is.." en laat het passanten kennismaken met de producten. Tegelijkertijd wordt er voldoende transparantie en doorkijk behouden. Dat is de perfecte balans van goede raambestickering. Er is gekozen voor verschillende printtechnieken zodat de bestickering op sommige delen transparanter is. Zo blijft er voldoende daglicht in de winkel.

Om het concept compleet te maken is de winkel voorzien van POS materiaal als stoepborden en tijdelijke stickers met openingsdag. Ook wordt de zon geweerd met bedrukte markiezen in huisstijl van Meubelzorg.

Retailsigning? FDS Signmakers!

Opvallen. Hoe je dat doet? Bijvoorbeeld tijdens een beurs of in een drukke winkelstraat? Je bent immers één van de velen die de aandacht wil trekken. Eén van de velen die op wil vallen. Tussen al die anderen… Je winkel zo inrichten dat het de bezoekersbeleving bevordert en sales verhoogt. Dat is retailstyling, ofwel winkelinrichting. Het interieur van een winkel en de inrichting van een beursstand is sfeerbepalend. Het moet mensen immers uitnodigen om bij je binnen te stappen. Een optimale beleving, daar gaat het om. Hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact met ons op en daag ons uit. We verrassen je graag!

FDS Signmakers & Meubelzorg..

In 2017 beplakte wij de eerste vrachtwagen van Meubelzorg. Nu, vele bakwagens, bedrijfsbussen en een aantal winkels verder, ontzorgen wij hun nog steeds graag met een compleet signpakket. Onze ontwerpers zijn meer dan thuis met de huisstijl en zetten deze moeiteloos door op ieder gewenst object. Een fijne samenwerking!

Complete Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media