Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wallcovering

Reuring voor de verkoop

Opvallen met een pop-up

Reuring is waar het om gaat wanneer je iets wilt verkopen. En die reuring, daar zorgen Broekman Makelaars en Bouwbedrijf de Nijs wel voor.

Speciaal voor de verkoop van twee nieuwbouwprojecten in Heerhugowaard mochten wij een pop-up store voor ze inrichten in het winkelcentrum én buiten twee enorme doeken in frames plaatsen.

In de pop-up store in Middenwaard zijn twee wanden bekleed met visuals van de twee projecten, De Coraal en Tuytpark. Eentje is een airtexdoek dat direct op de muur is geplaatst. Voor de andere wand is een houten framework gemonteerd.

De bouwdoeken die buiten zijn neergezet, zijn flink van stuk. De vrijstaande frames zijn 7,5x3 meter en 4x2 meter. Die vallen op dus.

Ook opvallen? Laat ons je helpen!

Wallcovering

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media