Sanitair Design Center gaat voor GOUD

Sanitair Design Center gaat voor GOUD

Ludieke signing op zijn best: voor SDC hebben onze signmakers een bakwagen volledig goud gewrapped en voorzien van reclame!
Voertuigen Signing

Een first class experience voor klanten met het mooiste sanitair van dit moment. Dat is waar Sanitair Design Center voor staat. Na vernieuwing van de showroom in Alkmaar werd het nu ook tijd om op de weg reclame te maken. Volledig in stijl is een mega opvallend voertuig gecreëerd. Een rijdende reclamezuil welk bij een ieder in het oog springt. Autobestickering uit het kaliber goud..

Extreme wrapping

It's a Wrap! Een carwrap is hét geheim om van jouw rijdende reclamezuil een unieke eyecatcher te maken! Vooral wanneer je kiest voor een opvallende wrappingfolie. De volledige bakwagen is gewrapped in spiegelende Chrome Gold folie. Vervolgens is op deze gouden huid een stijlvolle logobestickering aangebracht.

Opvallen op de weg? Wij weten hoe.

Een bedrijfsauto wordt gemiddeld 160.000 keer per maand gezien. 160.000 keer! Er is een hoop mogelijk om van jouw bedrijfswagen een unieke rijdende reclamezuil te maken. Van een strakke sticker tot een full color geprinte carwrap met foto's en huisstijlkleuren.

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

In samenwerking met:

Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: