Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Voertuigen Signing

Satin Thundercloud Tesla wrap

Wij zijn in de wolken!

Deze Tesla Model 3 is in een nieuw jasje gestoken! De volledige auto is gewrapt met 3M wrapfolie in de kleur 1080-S271 Satin Thundercloud. Een grijstint dat in het licht en vleugje blauw krijgt. Wat een stoere kleur!

Dechroming

It’s all in the details! En vaak zijn deze details de kleine chromen onderdeeltjes. De chromen handgrepen, logo’s, raamomlijsting en spiegels zijn gewrapt met een zwarte folie. Dit maakt de auto helemaal af en nóg stoerder van karakter.

Customize jouw auto tot een uniek exemplaar

Wil jij jouw auto uniek maken ten opzichte van anderen? Dan ben je bij Free-D-Sign aan het juiste adres. Een volledige wrap, onderdelen wrappen, ramen tinten, of bestickering met vormen en letters: er is zo veel mogelijk! We blazen je graag omver met een ontwerp passend bij jouw auto. Ook voor jouw boot, vliegtuig, trekker, hijskraan of raket trouwens. Alles is mogelijk😉

Carwrap tesla wrap folie mat grijs
carwrap tesla folie satin thundercloud FDS
Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media