Signing 14 Unikidz vestigingen

Signing 14 Unikidz vestigingen

Voor de nieuwe Unikidz huisstijl verzorgden wij de signing van de 14 vestigingen én het wagenpark. Een samenwerking waar wij trots op zijn!
Gevel en terrein Signing

4 jaar geleden legde kinderopvang Unikidz haar eerste signing opdracht bij ons neer. Nu, vier jaar later, een nieuwe huisstijl en veertien vestigingen in de regio Amsterdam verder, staat FDS hun nog steeds bij. Voor de nieuwe Unikidz huisstijl verzorgden wij de signing van de 14 vestigingen én het wagenpark. Een samenwerking waar wij trots op zijn!

Slimme gevelreclame: Raamstickers

Ramen zijn een opvallend middel om een boodschap op door te geven. Zo wilde unikidz naast zichtbaar zijn ook informatie geven over haar vier verschillende ontwikkelingsgebieden. Alle vestigingen stralen dezelfde, herkenbare huisstijl uit met strakke raambestickering. Ieder raamsticker ontwerp is aangepast op de betreffende locatie. Full color visuals zijn op verschillende materialen geprint. Zowel glasheldere raamfolie - dit voor transparantie effecten - als witte folie zijn gebruikt. In eigen huis geproduceerd en door onze signmakers geplakt, van bestickering bij de entree tot bestickering op grote hoogte.

Unikidz wagenpark bestickering

Door elementen uit je logo te gebruiken in de bestickering ontstaat een speels effect met creatieve lijnen. Lijnen die zorgen voor herkenbaarheid bij voorbijgangers. En herkenbaarheid is waar het om draait wanneer je een voertuit voorziet van bestickering. De kenmerkende vleugels en huisstijlkleuren van het Unikidz logo komen terug op de auto's: op het dak en aan de voorzijdes.. Full color stickers & gewrapte elementen zorgen voor de herkenbare Unikidz huisstijl.

Wij zijn jouw signpartner!

FDS Signmakers springt eruit door de persoonlijke benadering van projecten en haar klanten en geeft daarmee net dat beetje extra. Naast het simpelweg uitvoeren van een opdracht, zijn het de medewerkers die van elke opdracht maatwerk maken. Zij zijn professionals die scherp en alert zijn als het hun vak en hun klanten betreft… we denken met je mee en vertalen jouw huisstijl en wensen naar een opvallende blikvanger. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op, vinden we leuk ;-)

In samenwerking met:

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: