Simplistische signing: hoe less ook more kan zijn..

Simplistische signing: hoe less ook more kan zijn..

Met strakke simplistische signing is de nieuwe huisstijl van New Deal Seals compleet uitgedragen in, op en rondom het pand. Van gevelborden tot autobestickering.
Gevel en terrein Signing

Een simplistisch ontwerp kan minstens zo opvallend zijn. Zeker weten. Vooral wanneer je deze op één wijze laat terugkomen in en rondom je bedrijfspand. En dat is gelukt bij de strakke signing voor de nieuwe huisstijl van New Deal Seals. Signing that will seal de deal ;-)

3D reclameborden

Gelaagde reclameborden zijn een mooie blikvanger op iedere gevel. Ze hebben net dat beetje extra in vergelijking tot een standaard reclamebord. Ze kunnen slim worden geproduceerd. Uitgefreesde delen worden bevestigd op een bord, met afstandhouders of met lijm. Het logo van New Deal Seals komt rondom het pand op verschillende 3D-gevelborden prachtig tot zijn recht!

Autobestickering

De bedrijfsauto mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Voor extra exposure is ook de bedrijfsauto benut als rijdende reclamezuil in nieuwe huisstijl :-)

FDS Wall-Art

Van een volledig kunstwerk tot een logo als deze; je kunt het bevestigen op iedere ondergrond met FDS Wall-Art. Het logo uitgesneden uit wrapfolie is verwarmd bevestigd op de muur. Met een föhn. Door de extreem dunne folielaag is de contour van de stenen muur nog goed zichtbaar. Dit zorgt voor een super strak muurschildering effect.

Huisstijl doorvoeren op je gevel, in- en rondom je pand?

Een nieuwe look én uitstraling voor je gebouw? Binnen of buiten? FDS Signmakers regelt de signing van jouw bedrijfspand.

Je krijgt maar één kans voor die eerste verpletterende indruk. En die indruk maak je met de uitstraling van je gebouw of bedrijfspand, hét visitekaartje van je bedrijf. Benut je gevel als reclamedrager, er zijn legio mogelijkheden. Wij maken er graag een (tijdelijke) blikvanger van. En wat dacht je van de entree. Heeft jouw pand al een goede binnenkomer? Neem contact met ons op, we verassen je graag met een vrijblijvend ontwerp en een offerte op maat.

Een nieuwe look én uitstraling voor je gebouw? Binnen of buiten? FDS Signmakers regelt de signing van jouw bedrijfspand!

In samenwerking met:

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: