Solid signing @ Stemar

Solid signing @ Stemar

FDS creëerde voor Stemar een verlichte zuil en twee aangelichte doosletterteksten. Gevel- en terrein signing compleet in nieuwe huisstijl!
Gevel en terrein Signing

Engineeringsbedrijf Stemar bekroonde haar 45 jarig bestaan met een nieuwe huisstijl. Een nieuwe frisse wind waait door- en rondom het bedrijfspand in Alkmaar. Voorbijgangers worden geprikkeld door de frisse signing welke als visitekaartje van het bedrijf fungeert. En dat is waar het om draait; zorgen voor een onvergetelijke eerste indruk!

Verlichte reclamezuil

De oude zuil langs de weg maakt plaats voor gloednieuwe verlichte variant. De huisstijlkleur gespoten aluminium kappen (gemonteerd op een frame) zijn bestickerd. Daarbij is het beeldmerk gemaakt uit opaalplaat wat ervoor zorgt dat deze licht doorlaat. Zo doet de zuil in het donker ook zijn werk!

Doosletter gevelsigning

Onderschat nooit het belang van een goede ondergrond! Voor extra contrast en een strak resultaat zijn de twee gevelpanelen geplakt in lichtgrijze folie. Een goede basis om de gevelsigning optimaal tot zijn recht te laten komen. Vanaf 2 zijden zijn strakke 3D-letters te zien welke 's in het donker worden aangelicht. Deze letters, ook wel doosletters, kunnen naast onverlicht ook verlicht worden gemaakt.

Huisstijl omkatten? We denken met je mee!

Ga je verhuizen, of ben je toe aan een restyling van jouw bedrijfspand? Als signspecialist weten we hoe we omvangrijke projecten als deze in goede banen kunnen leiden. We zorgen voor een op maat gemaakt aanbod volledig aangepast op jouw huisstijl en wensen. Hoe we dat doen? Laat ons eens een rondje doen in en rondom je pand en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Vul het contactformulier in of stuur ons een mail, we helpen je graag!

In samenwerking met:

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: