Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Spandoeken

Spandoeken? Daag jij ons uit?

Breng jezelf naar grote hoogte

De afgelopen maanden hebben we spandoeken op verschillende hoogtes reclame gemaakt. Op een aantal bedrijfspanden gemiddeld een meter of drie hoog, maar ook op het dak van het hoofdkantoor van SchipholTaxi, een kantoorpand van Zorgbalans ongeveer een metertje of tien boven de grond en op 20 meter hoogte op een oude fabriek in Westknollendam.

Niets is ons wat dat betreft te gek. Stiekem houden we wel van grote hoogtes. Weet je nog de kroket van vorig jaar? Een silo hebben we toe beplakt op ruim 20 meter hoogte.

Waarom we dat zo leuk vinden? Omdat we onze klanten graag laten opvallen. We helpen ze graag stijgen naar grote hoogte…

Kan jouw bedrijf ook wel wat aandacht gebruiken? En heb je een gevel vrij? Laat ons een blik werpen en we vertellen je wat er allemaal kan. Dat is meer dat je denkt. Beloofd.


Spandoeken

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media