Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aanhangerbelettering

Spik en span

Mijlpalen? Die vier je zo!

Wanneer je als bedrijf jarig bent, dan wil je die mijlpaal vieren. En dat vieren, dat wil je goed doen. Bij Waterman Onions in Emmeloord snappen ze dat. Het familiebedrijf heeft het 20-jarige jubileum gevierd. Met verve.

Bij dat vieren hoort een opknapbeurt van de huisstijldragers. En daar komen wij om de hoek kijken.  Nieuwe gevelreclame, een wandprint in het kantoor, een complete wallcovering in één van de productiehallen en nieuwe bestickering van de trailers. Onze studio tekende voor de ontwerpen, onze montage mannen voor de uitvoering.

Vrijdag 15 juni was alles spik en span, klaar voor de open dag op zaterdag. De deuren gingen open en 3.500 bezoekers namen een kijkje in de keuken én in de recent gebouwde derde bedrijfshal. Mijlpalen? Die vier je!

Aanhangerbelettering

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media